Main menu

Pages


Kniha aktivít Action Verbs Bezplatné stiahnutie. Pomôže deťom zvládnuť používanie akčných slovies vo vete. Pozrú sa na obrázky a vyberú správne sloveso. Žiaci si budú môcť zdokonaliť svoje zručnosti v čítaní a písaní.

Akčné slovesá sú slová, ktoré vyjadrujú fyzické alebo duševné činnosti. Je to iba vyjadrenie činu alebo niečoho, čo môže urobiť človek, zviera, prírodná sila alebo vec.

Výučba jednoduchých akčných slov pre predškolské vzdelávanie prostredníctvom základných ročníkov je užitočná, pretože vytvára základ pre ďalšie dôležité lekcie v budúcnosti. Do druhej triedy budú deti pracovať s rôznymi časťami reči.

Vrodenie myšlienky, že „akčné slová“ sú triedou slov samých o sebe, uľahčí osvojenie akčných slovies. Najlepšie zo všetkého je, že naučiť sa čítať a písať akčné slová pre deti môže byť pre malých študentov vzrušujúce, pretože už mnohé z nich vedia.

Slovesá sú životne dôležité v každom jazyku a angličtina sa nijako nelíši, je ich však často toľko, že to môže byť veľmi mätúce. Z tohto dôvodu sme anglické slovesá rozdelili na zvládnuteľnejšie kúsky.

Tu sú jednoduché slovesá akcií a príklady viet:

taste – This apple tastes good.
smell – The perfume smells nice.
hear – I can hear the children crying.
see – I want to see the beautiful sunset!
run – The dog runs quickly.
walk – Let us walk towards the beach.

English Created Resources prides itself on providing everything a learner needs to improve the level of English. Our website aims to provide all the required materials for English Language Teachers and Learners to help them master and improve their English, help their pupils master all the required skills. 

Such materials are provided for free download to be available always for learners around the world. You can find English ESL worksheets for home learning, online practice, distance learning and English classes. 


Samples From the Worksheet 



Prostredníctvom našej webovej stránky budú učitelia schopní pomôcť svojim deťom zdokonaliť sa v písanej aj hovorenej angličtine. Poskytujeme materiály týkajúce sa všetkých rôznych zručností. Naše pracovné listy s porozumením pre čítanie pomáhajú študentom osvojiť si zručnosti v čítaní a písaní. K dispozícii sú tiež otázky na meranie porozumenia žiakov a pomoc učiteľom pri ľahkom hodnotení ich žiakov.




Naše webové stránky vám pomôžu oživiť vaše dieťa pomocou našich bezplatných pracovných hárkov, ktoré si môžete vytlačiť. Dieťaťu budete môcť pomôcť s jeho gramatickými schopnosťami pomocou našich tlačiteľných pracovných listov, ktoré sa zameriavajú na používanie a interpunkciu, čítanie a písanie. Takéto pracovné listy sú užitočným učebným nástrojom pre deti, ktoré sa snažia písať alebo si chcú precvičiť svoje jazykové znalosti doma.

Comments