Main menu

Pages

Synonyms And Antonyms Activity Book


Kniha aktivít so synonymami a anonymami pre deti. Žiaci budú čítať slová a vyfarbovať obrázky. Pomôže im to vedieť viac slov súvisiacich so synonymami a antonymami. Môže byť použitý doma alebo v učebni.

Keď sa deti práve učia budovať svoju slovnú zásobu, môže byť ťažké včleniť do zmesi synonymá, antonymá a homonymá. Napriek tomu sú nielen fascinujúce, ale aj prvoradé.

Existuje veľa spôsobov, ako posypať príklady antonymov, synoným a homoným pre deti do ich každodenných činností. Začnime niekoľkými základnými definíciami.

Antonymá sú slová s opačným významom. Synonymá sú slová s rovnakým alebo podobným významom. Homonymá sú slová, ktoré sú napísané a vyslovované rovnako, ale majú rôzny význam.

Pomaly, ale isto môžeme pomôcť našim deťom prekonať slovnú zásobu a problémy s pravopisom.

Zdroje vytvorené v angličtine sú hrdé na to, že poskytujú všetko, čo študent potrebuje na zlepšenie úrovne angličtiny. Cieľom našej webovej stránky je poskytnúť učiteľom a študentom anglického jazyka všetky potrebné materiály, ktoré im pomôžu zvládnuť a zdokonaliť sa v angličtine a pomôcť ich žiakom zvládnuť všetky požadované zručnosti.

Takéto materiály sú poskytované na bezplatné stiahnutie, aby boli kedykoľvek dostupné pre študentov z celého sveta. Nájdete pracovné listy anglického jazyka ESL pre domáce vzdelávanie, online precvičovanie, diaľkové štúdium a kurzy angličtiny.

Naše webové stránky vám pomôžu oživiť vaše dieťa pomocou našich bezplatných pracovných hárkov, ktoré si môžete vytlačiť. Dieťaťu budete môcť pomôcť s jeho gramatickými schopnosťami pomocou našich tlačiteľných pracovných listov, ktoré sa zameriavajú na používanie a interpunkciu, čítanie a písanie. Takéto pracovné listy sú užitočným učebným nástrojom pre deti, ktoré sa snažia písať alebo si chcú precvičiť svoje jazykové znalosti doma.

Prostredníctvom našej webovej stránky budú učitelia môcť pomôcť svojim deťom zdokonaliť sa v písanej aj hovorenej angličtine. Poskytujeme materiály týkajúce sa všetkých rôznych zručností. Naše pracovné listy s porozumením pre čítanie pomáhajú študentom osvojiť si zručnosti v čítaní a písaní. K dispozícii sú tiež otázky na meranie porozumenia žiakov a pomoc učiteľom pri ľahkom hodnotení ich žiakov.

Samples From the Worksheet 




Naše webové stránky vám pomôžu oživiť vaše dieťa pomocou našich bezplatných pracovných hárkov, ktoré si môžete vytlačiť. Dieťaťu budete môcť pomôcť s jeho gramatickými schopnosťami pomocou našich tlačiteľných pracovných listov, ktoré sa zameriavajú na používanie a presnú prácu, čítanie a písanie.


Takéto pracovné listy sú užitočným učebným nástrojom pre deti, ktoré sa snažia písať alebo si chcú precvičiť svoje jazykové znalosti doma.

Comments