Main menu

Pages


Aby sme deti naučili učiť sa prostredníctvom hádaniek a hier, vytvorili sme túto úžasnú knihu pre deti, aby sa zaujímavým spôsobom naučili anglickú abecedu. Je vytlačiteľný, aby pomohol učiteľom v triede.

Zdroje vytvorené v angličtine sú hrdé na to, že poskytujú všetko, čo študent potrebuje na zlepšenie úrovne angličtiny. Cieľom našej webovej stránky je poskytnúť učiteľom a študentom anglického jazyka všetky potrebné materiály, ktoré im pomôžu zvládnuť a zdokonaliť sa v angličtine a pomôcť ich žiakom zvládnuť všetky požadované zručnosti. Takéto materiály sú poskytované na bezplatné stiahnutie, aby boli kedykoľvek dostupné pre študentov z celého sveta. Nájdete pracovné listy anglického jazyka ESL pre domáce vzdelávanie, online precvičovanie, diaľkové štúdium a kurzy angličtiny.

Naše webové stránky vám pomôžu oživiť vaše dieťa pomocou našich bezplatných pracovných hárkov, ktoré si môžete vytlačiť. Dieťaťu budete môcť pomôcť s jeho gramatickými schopnosťami pomocou našich tlačiteľných pracovných listov, ktoré sa zameriavajú na používanie a interpunkciu, čítanie a písanie. Takéto pracovné listy sú užitočným učebným nástrojom pre deti, ktoré sa snažia písať alebo si chcú precvičiť svoje jazykové znalosti doma.

Samples From the Worksheet 

 






Zdroje vytvorené v angličtine poskytujú pracovné listy, nápady na vyučovanie a hodiny matematiky, jazykov, prírodných vied, sociálnych zručností, správania, emocionálneho učenia sa, mediálnej gramotnosti a stanovovania cieľov. Tisíce pracovných listov, aktivít a tlačiteľných materiálov nájdete na našej webovej stránke, ktorá je k dispozícii zadarmo. Naši sponzori pomáhajú udržiavať pracovné listy zadarmo!

Takéto pracovné listy sú dokonalé a užitočné pre každého učiteľa, rodiča, školáka v domácnosti alebo iných pedagógov, ktorí hľadajú zábavné a vzdelávacie aktivity so svojimi deťmi v škole alebo doma. Poskytujeme množstvo pracovných listov o sviatkoch, sezónnych pracovných listov, pracovných listov pre zvieratá, pracovných listov na čítanie a písanie. Skúste si pozrieť všetky naše učebné listy, ktoré sa venujú predmetom ako čítanie, písanie, matematika, abeceda, čísla, farby, tvary a ďalšie na všetkých našich sociálnych sieťach.

Prostredníctvom našej webovej stránky budú učitelia môcť pomôcť svojim deťom zdokonaliť sa v písanej aj hovorenej angličtine. Poskytujeme materiály týkajúce sa všetkých rôznych zručností. Naše pracovné listy s porozumením pre čítanie pomáhajú študentom osvojiť si zručnosti v čítaní a písaní. K dispozícii sú tiež otázky na meranie porozumenia žiakov a pomoc učiteľom pri ľahkom hodnotení ich žiakov.



Poskytujeme tiež pracovné listy na vyfarbovanie pre nižšie úrovne, ktoré im pomôžu interaktívnym a kreatívnym spôsobom sa učiť. Takéto pracovné listy je možné tlačiť a používať ich buď v učebni alebo doma.

Comments