Main menu

Pages


Tento balíček obsahuje 60 kartičiek o anglických slovesách. Má najpoužívanejšie anglické slovesá, ktoré deti musia vedieť, aby sa naučili zostavovať vetu.

Sloveso je slovo, ktoré vyjadruje AKCIU, VÝSKYT alebo STAV BYTIA. Na zostavenie úplných viet alebo otázok sú potrebné slovesá. Vo vete funguje sloveso ako hlavná zložka predikátu, časť vety, ktorá označuje, čo je alebo robí podmet (osoba alebo vec). Tri hlavné typy slovies sú akčné slovesá, pomocné slovesá a spájajúce slovesá.


Zoznam rôznych typov slovies pre deti v angličtine. Naučte sa tieto často používané slovesá s obrázkami slovies, aby ste si vylepšili a vylepšili slovnú zásobu v angličtine. Pokiaľ ide o učenie sa nového jazyka, môže byť ťažké zapamätať si všetky slová a frázy, jedným z najlepších spôsobov učenia sa je však vaša vizuálna pamäť. V tejto časti si budete môcť oveľa ľahšie zapamätať anglické slovesá tým, že si pozriete obrázky, ktoré s nimi súvisia. Toto je osvedčený spôsob, ako zlepšiť zapamätanie, a znamená, že sa naučíte oveľa rýchlejšie a ľahšie.

Znalosť anglických slovies vám pomôže vytvárať vety, pretože všetky vety majú aspoň jedno sloveso.

Zdroje vytvorené v angličtine sú hrdé na to, že poskytujú všetko, čo študent potrebuje na zlepšenie úrovne angličtiny. Cieľom našej webovej stránky je poskytnúť učiteľom a študentom anglického jazyka všetky potrebné materiály, ktoré im pomôžu zvládnuť a zdokonaliť sa v angličtine a pomôcť ich žiakom zvládnuť všetky požadované zručnosti.

Takéto materiály sú poskytované na bezplatné stiahnutie, aby boli kedykoľvek dostupné pre študentov z celého sveta. Nájdete pracovné listy anglického jazyka ESL pre domáce vzdelávanie, online precvičovanie, diaľkové štúdium a kurzy angličtiny.

Naše webové stránky vám pomôžu oživiť vaše dieťa pomocou našich bezplatných pracovných hárkov, ktoré si môžete vytlačiť. Dieťaťu budete môcť pomôcť s jeho gramatickými schopnosťami pomocou našich tlačiteľných pracovných listov, ktoré sa zameriavajú na používanie a interpunkciu, čítanie a písanie. Takéto pracovné listy sú užitočným učebným nástrojom pre deti, ktoré sa snažia písať alebo si chcú precvičiť svoje jazykové znalosti doma. 

Watch a Summary on YouTube 


Prostredníctvom našej webovej stránky budú učitelia schopní pomôcť svojim deťom zdokonaliť sa v písanej aj hovorenej angličtine. Poskytujeme materiály týkajúce sa všetkých rôznych zručností. Naše pracovné listy s porozumením pre čítanie pomáhajú študentom osvojiť si zručnosti v čítaní a písaní. K dispozícii sú tiež otázky na meranie porozumenia žiakov a pomoc učiteľom pri ľahkom hodnotení ich žiakov.

Samples From the Worksheet 




Naše webové stránky vám pomôžu oživiť vaše dieťa pomocou našich bezplatných pracovných hárkov, ktoré si môžete vytlačiť. Dieťaťu budete môcť pomôcť s jeho gramatickými schopnosťami pomocou našich tlačiteľných pracovných listov, ktoré sa zameriavajú na používanie a presnú prácu, čítanie a písanie.


Takéto pracovné listy sú užitočným učebným nástrojom pre deti, ktoré sa snažia písať alebo si chcú precvičiť svoje jazykové znalosti doma.

Comments